Som Esport
Camina - 13a Volta a Popular La Vila Joiosa

Data:
22 de març de 2020 - 10:00 h. PROVA AJORNADA / PRUEBA APLAZADA
Organitza: C. A. Triatló La Vila

Eixida i Meta : Platja Centre
Distància: 5,6 Km

CAMINAR

(5,6 Km)


INSCRIPCIÓ 13ª VOLTA A PEU A LA VILA


INSCRIPCIÓ CAMINANTS

TERMINI D' INSCRIPCIÓ CAMINAR

PROVA AJORNADA / PRUEBA APLAZADA Quota d' inscripció 7 euros

CATEGORIES / Anys Naixement
  • Categoria única - Modalitat no competetitiva
Reglament


* La quota d' inscripció és intransferible.
* Es podrà demanar la devolució de la quota d'inscripció fins el dia 7 de Març de 2020, amb dret al reemborsament del 80% de la inscripció.
No es podrà demanar la devolució després del 7 de Març de 2020.


* El cronometratge es realitzarà amb el sistema de dorals-xip, que haurà d'estar col·locat en el pit, en la part davantera, sembre visible durant tot el recorregut, incloent el moment d'entrada en Meta. El dorsal no es podrà doblegar, ocultar o manipular.

* Serà motiu de desqualificació:
· Participar amb el dorsal o xip d'un altre participant.
· No realitzar el recorregut en la seua totalitat.
· No portar el dorsal en un lloc visible durant tot el recorregut, entrar sense ell en meta, o participar amb un dorsal no facilitat per la organització.
· No atendre les ordres dels organitzadors.
· Facilitar dades alterades en la inscripció

ASSEGURANÇA Els participants inscrits estaran coberts per una pòlissa de responsabilitat civil i d'accidents esportius contractada per la organització. La pòlissa cobrirà els danys produïts com a conseqüencia directa la participació en la prova. No cobrirà mai lessions prèvies, imprudències, negligències, embriaguesa, ignorar les ordres de l'equip mèdic o incompliment de les lleis. Tampoc cobrirà els danys ocasionats en el desplaçament fins o des de la prova.

La organització així com totes les empreses col·laboradores declinen tota responsabilitat física o moral que puga sorgir durant la competició o com a conseqüència d'aquesta;

> DRETS D' IMATGE. Amb la inscripció els participants autoritzen a la organització a la lliure i gratuïta utilització de les imatges i video gravats duran el transcurs de la prova, i autoritzen la difusió posterior en la web i en la promoció de l'esdeveniment.

La organització es reserva el dret de modificar el present reglament, el recorregut, així com la data de la prova per causes justificades, i donar difusió del canvis a traves de la web.
La inscripció suposa l' acceptació ìntegra del present reglament.Som Esport: Dorsals, Arcs de Meta, Disseny Web, Gestió d'inscripcions, Cronometratge de Proves