Som Esport
Cursa Solidària Benidoleig


Data:
30 d'abril de 2022 - 17:00 h.
Eixida i Meta: Plaça Diputació
Distància caminar: 4,5km
Organitza: Ajuntament de Benidoleig i Associació "Tots sumem contra el càncer Benidoleig"

INSCRIPCIONS TANCADES - NO S'ACCEPTARÀN INSCRIPICONS EL DIA DE LA PROVA
INSCRIPCIONES CERRADAS NO SE ACEPTARÁN INSCRIPCIONES EL DIA DE LA PRUEBA

REGLAMENT
TERMINI D' INSCRIPCIÓ CAMINANTS
Finalitza el 28 d'abril les 20:00 h
Quota d' inscripció 5 euros.
Inscripcions any 2022. * La quota d' inscripció es intransferible.
Es podrà sol·licitar la devolució de la inscripció de l'any 2022 dins del terminis indicats:
IDENTIFICACIÓ
Per a l'arreplegada del dorsal, s'haurà de presentar el DNI. La organització podria demanar el DNI, Carnet de conduir, o qualsevol altre document acreditatiu abans de l'entrega de trofeus.
CATEGORIES CAMINANTS
Modalitat NO competitiva - Categoria única. No hi haurà cronometratge ni registre de temps
DESQUALIFICACIONS
* Serà motiu de desqualificació:
· Facilitar dades alterades en la inscripció.
· Mostrar actitud antiesportiva respecte als participants o faltar al respete als membres de la organització, personal de seguretat o al públic.
· Participar amb el dorsal o xip d'un altre corredor.
· No realitzar el recorregut en la seua totalitat.
· No portar el dorsal en un lloc visible durant tot el recorregut, entrar sense ell en meta, o participar amb un dorsal no facilitat per la organització.
· No atendre les ordres dels membres de la organització, dels voluntaris o l'equip metge.
RECLAMACIONS
* Qualsevol reclamació sobre classificacions haurà de ser notificada el jutge àrbitre de la prova, per escrit, en els 30 minuts posteriors a la publicació de les classificacions, previ dipòsit d'una fiança de 60,00 euros.

ASSEGURANÇA
Tots els participants correctament inscrits estaran coberts per una pòlissa d’accidents esportius i un altra de responsabilitat Civil contractada per l'organitzador. Hi haurà servei d'ambulància amb assistència mèdica. L'assegurança cobrirá els danys produïts com a conseqüencia de la participació en la prova. No cobrirà danys ni lesions prèvies, ni els danys produits en els desplaçaments fins la prova i des de la prova.
DRETS D' IMATGE.
Amb la inscripció els participants autoritzen a la organització a la lliure i gratuïta utilització de les imatges i video gravats duran el transcurs de la prova, i autoritzen la difusió posterior en la web i en la promoció de l'esdeveniment.
MODIFICACIÓ
La organització es reserva el dret de modificar la data, el recorregut, l'horari, les distàncies, i el present reglament, si ho considerara oportú. La organització es compromet a publicar els canvis en la web de www.somesport.com
ACCEPTACIÓ.
Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, declaren conèixer i acceptar el present reglament amb les respectives responsabilitats.
En el cas de que sorgira algun dubte, o alguna situació no contemplada en el present reglament, prevaldrá la interpretació de la organització.
Som Esport: Dorsals, Arcs de Meta, Disseny Web, Gestió d'inscripcions, Cronometratge de Proves