Som Esport
Cursa Solidària El Ràfol d'Almúnia

Data:
27 d'Octubre de 2019 - 11:00 h.
Eixida i Meta: Carrer Major, 50
Distància: 4,5 km
Organitza: Ajuntament d'El Ràfol d'Almúnia

samarreta garantitzada
Samarreta garantitzada pels 500 primers/primeres inscrits/tes.
Després d'arribar a les 500 inscripcions es podrà realitzar la inscripció, però sense opció a samarreta
Quota d' inscripció 5 euros.
La recaptació anirà destinada a l'Associació Carena que dona suport psicològic a persones en procès de malaltia greu o càncer i als seus familiars

INSCRIPCIÓ CAMINAR - NASCUTS/DES DE 1940 A 2004

Pagament amb targeta de crédit.
Quota d' inscripció 5 euros

Els camps assenyalats amb * són necessaris.


Nom *
Cognoms *
Data de naixement*
Dia Mes Any
Dni *
Ex. 05221983H
Sexe
Home Dona
Població *
Club
Un altre club
Email
Telèfon
Talla de samarreta
M (En estos moments només disponble esta talla)
Codi de Confirmació
( El texto de la imagen)
Accepte
He llegit i accepte el reglament

REGLAMENT
TERMINI D' INSCRIPCIÓ CAMINANTS
Finalitza el 25 d'Octubre a les 14:00 h
Quota d' inscripció 5 euros..
* La quota d' inscripció es intransferible i no és reintegrable, quan la petició de devolució s'efectue en els quinze dies anteriors a la celebració de la prova.
* El cronometratge es realtizarà amb el sistema de xip, que haurà d'estar col·locat en el dorsal en posició horitzontal. El dorsal sempre haurà d`'anar col·locat en el pit, i sempre visible

IDENTIFICACIÓ
Per a l'arreplegada del dorsal, s'haurà de presentar el DNI. La organització podria demanar el DNI, Carnet de conduir, o qualsevol altre document acreditatiu abans de l'entrega de trofeus.
CATEGORIES CAMINANTS
Modalitat NO competetitiva - Categoria única
DESQUALIFICACIONS
* Serà motiu de desqualificació:
· Facilitar dades alterades en la inscripció.
· Mostrar actitud antiesportiva respecte als participants o faltar al respete als membres de la organització, personal de seguretat o al públic.
· Participar amb el dorsal o xip d'un altre corredor.
· No realitzar el recorregut en la seua totalitat.
· No portar el dorsal en un lloc visible durant tot el recorregut, entrar sense ell en meta, o participar amb un dorsal no facilitat per la organització.
· No atendre les ordres dels membres de la organització, dels voluntaris o l'equip metge.
RECLAMACIONS
* Qualsevol reclamació sobre classificacions haurà de ser notificada el jutge àrbitre de la prova, per escrit, en els 30 minuts posteriors a la publicació de les classificacions, previ dipòsit d'una fiança de 60,00 euros.

ASSEGURANÇA
Tots els participants correctament inscrits estaran coberts per una pòlissa d’accidents esportius i un altra de responsabilitat Civil. Hi haurà servei d'ambulància amb assistència mèdica. L'assegurança cobrirá els danys produïts com a conseqüencia de la participació en la prova. No cobrirà danys ni lesions prèvies, ni els danys produits en els desplaçaments fins la prova i des de la prova. L'organització així com totes les empreses col·laboradores declinen tota responsabilitat física o moral que puga sorgir durant la competició o com a conseqüència d'aquesta
DRETS D' IMATGE.
Amb la inscripció els participants autoritzen a la organització a la lliure i gratuïta utilització de les imatges i video gravats duran el transcurs de la prova, i autoritzen la difusió posterior en la web i en la promoció de l'esdeveniment.
MODIFICACIÓ
La organització es reserva el dret de modificar la data, el recorregut, l'horari, les distàncies, i el present reglament, si ho considerara oportú. La organització es compromet a publicar els canvis en la web de www.somesport.com
ACCEPTACIÓ.
Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, declaren conèixer i acceptar el present reglament amb les respectives responsabilitats.
En el cas de que sorgira algun dubte, o alguna situació no contemplada en el present reglament, prevaldrá la interpretació de la organització.
Som Esport: Dorsals, Arcs de Meta, Disseny Web, Gestió d'inscripcions, Cronometratge de Proves