Som Esport
Cursa Solidària El Ràfol d'Almúnia
Data: 27 d'Octubre de 2018 - 17:00 h.
Eixida: Camí dels Horts
Meta: Camí del Cementeri
Distància: 4,5 km
Organitza: Ajuntament d'El Ràfol d'Almúnia

Quota d' inscripció 2 euros.
La recaptació anirà destinada a l'adquisició de material per a la humanització d'espais de la unitat d'oncologia pediàtrica de l'hospital Clínic de València.

INSCRIPCIÓ CAMINAR - XIQUETS NASCUTS DE 2002 A 2018

Quota d'inscripció 2 euros
Xiquets sense DNI, introduir el DNI del pare, mare o tutor legal.
Els camps assenyalats amb * són necessaris.


Nom *
Cognoms *
Data de naixement*
Dia Mes Any
Dni *
Ex. 05221983H
Sexe
Home Dona
Població *
Club
Un altre club
Email
Telèfon
Codi de Confirmació
( El texto de la imagen)
Accepte
He llegit i accepte el reglament

REGLAMENT
TERMINI D' INSCRIPCIÓ XIQUETS
Finalitza el 26 d'Octubre a les 12:00 h
* La quota d' inscripció es intransferible i no és reintegrable, quan la petició de devolució s'efectue en els quinze dies anteriors a la celebració de la prova.

IDENTIFICACIÓ
Per a l'arreplegada del dorsal, s'haurà de presentar el DNI. La organització podria demanar el DNI, Carnet de conduïr, o qualsevol altre document acreditatiu abans de l'entrega de trofeus.
CATEGORIES
Caminants - Modalidat no competitiva
DESQUALIFICACIONS
* Serà motiu de desqualificació:
· Facilitar dades alterades en la inscripció.
· Mostrar actitud antiesportiva respecte als participants o faltar al respete als membres de la organització, personal de seguretat o al públic.
· Participar amb el dorsal o xip d'un altre corredor.
· No realitzar el recorregut en la seua totalitat.
· No portar el dorsal en un lloc visible durant tot el recorregut, entrar sense ell en meta, o participar amb un dorsal no facilitat per la organització.
· No atendre les ordres dels membres de la organització, dels voluntaris o l'equip metge.
RECLAMACIONS
* Qualsevol reclamació sobre classificacions haurà de ser notificada el jutge àrbitre de la prova, per escrit, en els 30 minuts posteriors a la publicació de les classificacions, previ dipòsit d'una fiança de 60,00 euros.

ASSEGURANÇA
Tots els participants correctament inscrits estaran coberts per una pòlissa d’accidents esportius i un altra de responsabilitat Civil. Hi haurà servei d'ambulància amb assistència mèdica. L'assegurança cobrirá els danys produïts com a conseqüencia de la participació en la prova. No cobrirà danys ni lesions prèvies, ni els danys produits en els desplaçaments fins la prova i des de la prova. L'organització així com totes les empreses col·laboradores declinen tota responsabilitat física o moral que puga sorgir durant la competició o com a conseqüència d'aquesta
DRETS D' IMATGE.
Amb la inscripció els participants autoritzen a la organització a la lliure i gratuïta utilització de les imatges i video gravats duran el transcurs de la prova, i autoritzen la difusió posterior en la web i en la promoció de l'esdeveniment.
MODIFICACIÓ
La organització es reserva el dret de modificar la data, el recorregut, l'horari, les distàncies, i el present reglament, si ho considerara oportú. La organització es compromet a publicar els canvis en la web de www.somesport.com
ACCEPTACIÓ.
Tots els participants, pel fet d’inscriure’s, declaren conèixer i acceptar el present reglament amb les respectives responsabilitats.
En el cas de que sorgira algun dubte, o alguna situació no contemplada en el present reglament, prevaldrá la interpretació de la organització.
Som Esport: Dorsals, Arcs de Meta, Disseny Web, Gestió d'inscripcions, Cronometratge de Proves